1. dekens
  2. Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 260x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 260x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 260x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 260x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 260x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Extra breed

Product breedte

260 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 260x220 Biologisch ecologisch

Yumeko biedt nu het perfecte dekbed voor de zomer aan: het Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 260x220 Biologisch ecologisch. Dit dekbed is gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, zodat je niet alleen geniet van een goede nachtrust, maar ook bijdraagt aan een duurzame wereld. Met het Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 260x220 Biologisch ecologisch ben je altijd verzekerd van het juiste dekbed, ongeacht het seizoen. Het dekbed is speciaal ontworpen voor de lente en herfst, waardoor het perfect is voor die overgangsmaanden waarin de temperatuur nog niet extreem hoog of laag is. Wat dit dekbed echt bijzonder maakt, is het gebruik van TENCEL™. Dit materiaal staat bekend om zijn zachtheid en comfort, waardoor je elke nacht heerlijk kunt slapen. Daarnaast is TENCEL™ ook nog eens biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk, waardoor je met dit dekbed een bewuste keuze maakt voor zowel jezelf als de planeet. Met het Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 260x220 Biologisch ecologisch geniet je niet alleen van een goede nachtrust, maar draag je ook bij aan een duurzame en eerlijke wereld. Kies voor comfort en duurzaamheid met Yumeko!

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 260x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 260x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Extra breed.

De afmetingen van Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 260x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 260 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 260x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 260x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 260x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed