1. dekens
  2. Gerecycled donzen dekbed 4-seizoenen 200x220 cm Bedaffair

Gerecycled donzen dekbed 4-seizoenen 200x220 cm Bedaffair

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Gerecycled donzen dekbed 4-seizoenen 200x220 cm Bedaffair voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Gerecycled donzen dekbed 4-seizoenen 200x220 cm Bedaffair wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Gerecycled donzen dekbed 4-seizoenen 200x220 cm Bedaffair

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

200 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Gerecycled donzen dekbed 4-seizoenen 200x220 cm Bedaffair

Het gerecyclede donzen dekbed van Bedaffair is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een duurzaam en luxueus dekbed. Met een afmeting van 200x220 cm, is dit dekbed geschikt voor een royaal tweepersoonsbed. Wat dit dekbed echt bijzonder maakt, is de vulling van gerecycled dons. Door gebruik te maken van gerecyclede materialen draagt Bedaffair bij aan een circulaire economie en helpt het de impact op het milieu te verminderen. Het gerecyclede dons zorgt ervoor dat het dekbed heerlijk warm is, perfect voor de koude wintermaanden. Naast de warmte biedt dit dekbed ook een ongeëvenaard comfort. Het dons is soepel en vederlicht, waardoor het dekbed zich moeiteloos naar je lichaam vormt en zorgt voor een optimale nachtrust. Je zult genieten van de zachtheid en het luxe gevoel van dit dekbed, elke keer als je eronder kruipt. Met het 4-seizoenen ontwerp kun je het hele jaar door genieten van dit dekbed. Het bestaat uit twee delen die je gemakkelijk aan elkaar kunt bevestigen of van elkaar kunt losmaken, zodat je het dekbed kunt aanpassen aan de temperatuur en je persoonlijke voorkeur. Investeer in comfort en duurzaamheid met het gerecyclede donzen dekbed van Bedaffair. Slaap als een koning(in) en draag tegelijkertijd bij aan een beter milieu.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Gerecycled donzen dekbed 4-seizoenen 200x220 cm Bedaffair

Om te weten of Gerecycled donzen dekbed 4-seizoenen 200x220 cm Bedaffair om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Gerecycled donzen dekbed 4-seizoenen 200x220 cm Bedaffair zijn als volgt:

Breedte: 200 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Gerecycled donzen dekbed 4-seizoenen 200x220 cm Bedaffair op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Gerecycled donzen dekbed 4-seizoenen 200x220 cm Bedaffair in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Gerecycled donzen dekbed 4-seizoenen 200x220 cm Bedaffair voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed