1. dekens
  2. Yumeko dekbed wol 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed wol 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed wol 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed wol 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed wol 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

200 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko dekbed wol 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch

Bij Yumeko geloven we in een wereld waarin comfort en duurzaamheid hand in hand gaan. Daarom presenteren wij met trots ons Yumeko dekbed wol 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch. Dit dekbed is gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, zodat je niet alleen geniet van een goede nachtrust, maar ook bijdraagt aan een betere wereld. Met dit Yumeko dekbed ben je altijd verzekerd van het juiste dekbed, ongeacht het seizoen. Of het nu de warme zomermaanden zijn of de koude winteravonden, dit dekbed past zich aan jouw behoeften aan. Het biedt de perfecte balans tussen warmte en ademend vermogen, waardoor je altijd comfortabel slaapt, zonder ooit te warm of te koud te zijn. Het Yumeko dekbed wol 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch is niet alleen een investering in je eigen slaapcomfort, maar ook in een duurzame toekomst. Het gebruik van biologische wol en fairtrade materialen zorgt ervoor dat je kunt genieten van een hoogwaardig dekbed, terwijl je bijdraagt aan een betere wereld voor mens en milieu. Kies voor Yumeko en slaap met een gerust hart.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed wol 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed wol 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Yumeko dekbed wol 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 200 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed wol 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed wol 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed wol 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed