1. dekens
  2. Yumeko kussensloop katoen satijn 40x80 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop katoen satijn 40x80 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop katoen satijn 40x80 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop katoen satijn 40x80 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop katoen satijn 40x80 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

40 cm

Product lengte

80 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop katoen satijn 40x80 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop van katoen satijn is een ware verwennerij voor je kussen. Gemaakt van 100% biologisch en fairtrade materiaal, draagt dit kussensloop bij aan een beter milieu en eerlijke arbeidsomstandigheden. Met een afmeting van 40x80 cm past deze sloop perfect om je favoriete kussen. Het zachte en luxueuze katoen satijn zorgt voor een heerlijk comfortabele ervaring. De gladde en zijdezachte stof voelt niet alleen prettig aan op je huid, maar zorgt er ook voor dat je haar minder snel in de war raakt tijdens het slapen. Zo word je elke ochtend uitgerust en met een perfect kapsel wakker. Daarnaast is deze kussensloop verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je hem kunt aanpassen aan je slaapkamerinterieur. Geniet van een goede nachtrust met de Yumeko kussensloop van katoen satijn, waarbij comfort, duurzaamheid en eerlijke productie hand in hand gaan.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop katoen satijn 40x80 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop katoen satijn 40x80 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop katoen satijn 40x80 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 40 cm

Lengte: 80 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop katoen satijn 40x80 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop katoen satijn 40x80 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop katoen satijn 40x80 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed