1. dekens
  2. Yumeko kussensloop percal bleek roze 60x70 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop percal bleek roze 60x70 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop percal bleek roze 60x70 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop percal bleek roze 60x70 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop percal bleek roze 60x70 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

60 cm

Product lengte

70 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop percal bleek roze 60x70 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop percal in een prachtige bleek roze kleur is een must-have voor iedereen die streeft naar een duurzame en ethische levensstijl. Gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, biedt deze kussensloop niet alleen het hoogste comfort, maar ook gemoedsrust voor de milieubewuste consument. Met een afmeting van 60x70 cm past de kussensloop perfect op de meest voorkomende kussens. Het percal materiaal zorgt voor een luxe gevoel en een zachte, gladde textuur. Het hoogwaardige katoen zorgt voor een ademend vermogen en zorgt ervoor dat uw huid kan ademen tijdens uw slaap. Deze kussensloop is niet alleen goed voor u, maar ook voor de planeet. Het biologische en fairtrade materiaal garandeert dat er geen schadelijke chemicaliën zijn gebruikt in het productieproces en dat de arbeiders een eerlijk loon hebben ontvangen. Bovendien is de kussensloop verpakt in een milieuvriendelijke verpakking, waardoor u een bijdrage levert aan het verminderen van afval. Met de Yumeko kussensloop percal bleek roze kunt u genieten van een goede nachtrust in stijl, wetende dat u een positieve impact heeft op het milieu en de mensen die betrokken zijn bij de productie van dit product. Voeg een vleugje kleur en knisperend comfort toe aan uw slaapervaring met deze duurzame en trendy kussensloop.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop percal bleek roze 60x70 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop percal bleek roze 60x70 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop percal bleek roze 60x70 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 60 cm

Lengte: 70 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop percal bleek roze 60x70 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop percal bleek roze 60x70 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop percal bleek roze 60x70 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed