1. dekens
  2. Yumeko dekbed linnen lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed linnen lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed linnen lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed linnen lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed linnen lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

240 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko dekbed linnen lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch

Yumeko presenteert het linnen dekbed, een perfecte metgezel voor de lente en herfst. Dit dekbed is vervaardigd van 100% biologisch en fairtrade materiaal, waardoor je niet alleen kunt genieten van een goede nachtrust, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Het linnen dekbed van Yumeko biedt optimaal comfort en is geschikt voor ieder seizoen. Met zijn ademende eigenschappen zorgt dit dekbed ervoor dat je lichaamstemperatuur perfect gereguleerd wordt, zodat je niet te warm of te koud zult hebben tijdens de nacht. Het linnen materiaal voelt heerlijk zacht aan op de huid en heeft een luxueuze uitstraling. Met een afmeting van 240x220 cm past dit dekbed perfect op je bed en zal het je omhullen in een warme en knusse omgeving. Het linnen dekbed van Yumeko is niet alleen een prachtige aanvulling op je slaapkamer, maar ook een bewuste keuze voor het milieu. Geniet van comfort, kwaliteit en duurzaamheid met het linnen dekbed van Yumeko.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed linnen lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed linnen lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Yumeko dekbed linnen lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 240 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed linnen lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed linnen lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed linnen lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed