1. dekens
  2. Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm

Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm

Merk

Beddinghouse

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm

Beddinghouse is altijd op zoek naar manieren om bedtextiel te verduurzamen en de impact op de wereld te verminderen. Daarom hebben we de duurzamere lijn Beddinghouse Care ontworpen, waarin we nieuwe, duurzamere kwaliteiten introduceren, waaronder biologisch katoen. Onze Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrekken zijn gemaakt van GOTS-gecertificeerd (Global Organic Textile Standard) biologisch katoen. Het GOTS internationale keurmerk garandeert dat de hele productieketen van oogsten tot het eindproduct milieuvriendelijk en sociaal verantwoord gebeurt. Ons biologisch katoen wordt verbouwd zonder het gebruik van pesticiden en er wordt minder water en energie verbruikt. Bovendien is er een verbod op kinderarbeid en wordt er gezorgd voor een veilige en hygiënische werkomgeving. Niet alleen is biologisch katoen beter voor de wereld, het is ook duurzamer en prettiger voor de gevoelige huid. Met het GOTS-keurmerk tonen we onze zorg voor mens en natuur. Naast het gebruik van biologisch katoen, hebben we ook gekeken naar de verpakking van onze producten. We brengen deze nieuwe collectie namelijk in FSC-gecertificeerde kartonnen verpakkingen. Dit betekent dat het karton afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Onze verpakkingen zijn dus een stuk duurzamer en kunnen gewoon met het oud papier worden weggegooid, zodat ze gerecycled kunnen worden. Ook het elastiek.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Dekbedovertrekken Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm

Om te weten of Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed