1. dekens
  2. Yumeko deken wol pied-de-poule beige melange 150x210

Yumeko deken wol pied-de-poule beige melange 150x210

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko deken wol pied-de-poule beige melange 150x210 voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko deken wol pied-de-poule beige melange 150x210 wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko deken wol pied-de-poule beige melange 150x210

Merk

Yumeko

Maatvoering

Product breedte

150 cm

Product lengte

210 cm

Wasvoorschrift

Handwas

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko deken wol pied-de-poule beige melange 150x210

Je zou zomaar verliefd kunnen worden op deze prachtige Yumeko deken van wol in een elegante beige melange kleur. Met een afmeting van 150x210 cm past deze deken perfect op een tweepersoonsbed of kan hij gebruikt worden als een knusse woonaccessoire op de bank. Deze deken is niet zomaar een gewone deken, het heeft een uniek ontwerp geïnspireerd op de klassieke pied-de-poule stijl. Het pied-de-poule textielpatroon, ook wel bekend als de 'voet van de kip', werd al in de jaren 50 en 60 geliefd onder de Britse royals. Echter, de oorsprong van dit patroon ligt eigenlijk in het 19e-eeuwse Schotland, waar het bekend stond als houndstooth. Nu is dit iconische ruitpatroon weer helemaal terug en geeft het deze deken een speelse en tijdloze uitstraling. Deze Yumeko deken is niet alleen stijlvol, maar ook heerlijk luchtig. Het is geweven volgens het Schotse motief, waardoor de deken een wafelstructuur heeft. Dit zorgt ervoor dat de deken niet alleen warmte biedt tijdens koude nachten, maar ook luchtig genoeg is voor de warmere seizoenen. Met deze deken kun je genieten van een comfortabele nachtrust of heerlijk ontspannen op de bank, omhuld door de klassieke charme van de pied-de-poule stijl.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Dekens Dekens & Spreien
Veelgestelde vragen over Yumeko deken wol pied-de-poule beige melange 150x210

Om te weten of Yumeko deken wol pied-de-poule beige melange 150x210 om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko deken wol pied-de-poule beige melange 150x210 zijn als volgt:

Breedte: 150 cm

Lengte: 210 cm

Het is van belang om Yumeko deken wol pied-de-poule beige melange 150x210 op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Handwas.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko deken wol pied-de-poule beige melange 150x210 in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko deken wol pied-de-poule beige melange 150x210 voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed