1. dekens
  2. Yumeko dekbed linnen zomer 260x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed linnen zomer 260x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed linnen zomer 260x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed linnen zomer 260x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed linnen zomer 260x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Extra breed

Product breedte

260 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko dekbed linnen zomer 260x220 Biologisch ecologisch

Ontdek het Yumeko dekbed van linnen, speciaal ontworpen voor de warme zomermaanden. Met zijn afmetingen van 260x220 cm biedt dit dekbed voldoende ruimte en comfort voor een ontspannen nachtrust. Gemaakt van 100% biologisch en eerlijk verkregen materiaal, is dit dekbed niet alleen goed voor jouw slaap, maar ook voor het milieu. Het Yumeko dekbed van linnen is perfect voor de zomer, omdat het luchtig en ademend is. Het zorgt voor een optimale temperatuurregulatie, zodat je niet oververhit raakt tijdens warme nachten. Daarnaast voelt het dekbed heerlijk zacht en licht aan op je huid, waardoor je kunt genieten van een verfrissende slaapervaring. Met dit dekbed kun je je slaapkamer inrichten op een duurzame en milieuvriendelijke manier. Yumeko staat bekend om hun toewijding aan biologische en ecologische materialen, en dit dekbed is geen uitzondering. Het is vervaardigd met respect voor mens, dier en milieu, en draagt bij aan een betere wereld. Kies voor het Yumeko dekbed van linnen en geniet van een zorgeloze en comfortabele nachtrust, terwijl je bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed linnen zomer 260x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed linnen zomer 260x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Extra breed.

De afmetingen van Yumeko dekbed linnen zomer 260x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 260 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed linnen zomer 260x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed linnen zomer 260x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed linnen zomer 260x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed