1. dekens
  2. Yumeko babydeken katoen cloud zand melange 75x100

Yumeko babydeken katoen cloud zand melange 75x100

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko babydeken katoen cloud zand melange 75x100 voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko babydeken katoen cloud zand melange 75x100 wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko babydeken katoen cloud zand melange 75x100

Merk

Maatvoering

Baby

Product breedte

75 cm

Product lengte

100 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko babydeken katoen cloud zand melange 75x100

Een baby verdient alle comfort van de wereld, en daarom is het belangrijk om met zorg de juiste producten uit te kiezen. Met de Yumeko babydeken katoen cloud zand melange 75x100 maakt u de perfecte keuze voor uw kleintje. Deze wiegdeken is met liefde gemaakt van zacht, biologisch katoen, wat betekent dat het volledig vrij is van schadelijke stoffen. Deze deken is gemaakt van een soepele gebreide stof die uw baby omhult en beschermt, terwijl het tegelijkertijd warmte biedt en toch ademt. De effen kleur en het mooie wolkenpatroon zorgen voor een extra gevoel van rust en geborgenheid. U kunt erop vertrouwen dat uw baby comfortabel en veilig slaapt onder deze prachtige deken. Daarnaast is de Yumeko babydeken katoen cloud zand melange 75x100 ook nog eens een duurzame keuze. Het biologische katoen is op een milieuvriendelijke manier geproduceerd, met respect voor mens en natuur. Zo draagt u niet alleen bij aan het welzijn van uw kind, maar ook aan een betere wereld. Investeer in het beste voor uw baby met deze heerlijke wiegdeken van Yumeko.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Dekens Dekens & Spreien
Veelgestelde vragen over Yumeko babydeken katoen cloud zand melange 75x100

Om te weten of Yumeko babydeken katoen cloud zand melange 75x100 om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Baby.

De afmetingen van Yumeko babydeken katoen cloud zand melange 75x100 zijn als volgt:

Breedte: 75 cm

Lengte: 100 cm

Het is van belang om Yumeko babydeken katoen cloud zand melange 75x100 op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko babydeken katoen cloud zand melange 75x100 in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko babydeken katoen cloud zand melange 75x100 voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed