1. dekens
  2. Yumeko kussensloop percal jade 40x80 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop percal jade 40x80 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop percal jade 40x80 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop percal jade 40x80 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop percal jade 40x80 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

40 cm

Product lengte

80 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop percal jade 40x80 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop percal jade 40x80 Bio, eco fairtrade is een must-have item voor iedereen die geeft om duurzaamheid en comfort. Gemaakt van 100% biologisch en fairtrade materiaal, kunt u met deze kussensloop genieten van een goede nachtrust zonder schuldgevoel. Deze kussensloop is verkrijgbaar in de meest voorkomende maat, namelijk 40x80. De jade kleur voegt een vleugje frisheid en rust toe aan uw slaapkamer. Het percal materiaal zorgt voor een knisperend effect, waardoor u zich heerlijk kunt nestelen en ontspannen. Bovendien is deze kussensloop niet alleen goed voor u, maar ook voor het milieu. Het biologische katoen is op natuurlijke wijze geteeld, zonder gebruik van schadelijke chemicaliën of pesticiden. Daarnaast is het fairtrade gecertificeerd, wat betekent dat de arbeiders eerlijk worden betaald en onder goede werkomstandigheden werken. Met de Yumeko kussensloop percal jade 40x80 Bio, eco fairtrade kunt u dus niet alleen genieten van een goede nachtrust, maar draagt u ook bij aan een betere wereld. Dus waar wacht u nog op? Verwen uzelf en uw slaapkamer met deze prachtige en duurzame kussensloop.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop percal jade 40x80 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop percal jade 40x80 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop percal jade 40x80 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 40 cm

Lengte: 80 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop percal jade 40x80 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop percal jade 40x80 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop percal jade 40x80 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed