1. dekens
  2. Yumeko kussensloop katoen satijn antraciet 50x60

Yumeko kussensloop katoen satijn antraciet 50x60

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop katoen satijn antraciet 50x60 voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop katoen satijn antraciet 50x60 wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop katoen satijn antraciet 50x60

Merk

Maatvoering

Product breedte

50 cm

Product lengte

60 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop katoen satijn antraciet 50x60

De Yumeko kussensloop katoen satijn antraciet 50x60 is een onmisbaar accessoire voor uw slaapkamer. Met zijn superzachte 100% eco-katoenen stof en volledig donkergrijze kleur, brengt deze kussensloop een vleugje luxe en comfort in uw beddengoed. Wat dit product echt bijzonder maakt, is de brede instopstrook aan de binnenzijde. Deze zorgt ervoor dat uw kussen stevig op zijn plek blijft, zelfs na een nacht vol beweging. Geen gedoe meer met verschoven kussens, maar puur slaapcomfort. De Yumeko kussensloop is verkrijgbaar in twee maten: de meest voorkomende maat van 60x70 cm en de kleinere maat van 50x60 cm. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste maat kiezen die perfect past bij uw kussen. Voeg een vleugje stijl en elegantie toe aan uw slaapkamer met de Yumeko kussensloop katoen satijn antraciet 50x60.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop katoen satijn antraciet 50x60

Om te weten of Yumeko kussensloop katoen satijn antraciet 50x60 om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop katoen satijn antraciet 50x60 zijn als volgt:

Breedte: 50 cm

Lengte: 60 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop katoen satijn antraciet 50x60 op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop katoen satijn antraciet 50x60 in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop katoen satijn antraciet 50x60 voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed