1. dekens
  2. Yumeko laken velvet flanel stone 240x260

Yumeko laken velvet flanel stone 240x260

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko laken velvet flanel stone 240x260 voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko laken velvet flanel stone 240x260 wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko laken velvet flanel stone 240x260

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

240 cm

Product lengte

260 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko laken velvet flanel stone 240x260

"Stel je voor, een laken dat je doet denken aan de gezelligheid van vroeger. Dat is precies wat je krijgt met het Yumeko laken velvet flanel stone 240x260. Dit flanellen laken is perfect voor degenen die snel last hebben van de kou, omdat het materiaal ongelooflijk zacht en warm is. Bovendien vormt het zich naar je lichaam, waardoor het extra knuffelig aanvoelt. Het Yumeko laken is gemaakt van velvet flanel, een speciaal bewerkt katoen waarbij de fijnste vezels voorzichtig worden losgeborsteld. Hierdoor wordt het materiaal extreem zacht en krijgt het een extra volume. Dit proces wordt herhaald onder lage druk, zodat het garen niet beschadigd raakt. De langere pluisjes worden vervolgens netjes weggeschoren, waardoor het laken een prachtige afwerking heeft. Met dit luxe velvet flanel laken val je moeiteloos in slaap, zelfs als het buiten vriest of stormt. Het biedt niet alleen warmte en comfort, maar geeft ook een vleugje nostalgie aan je slaapkamer. Voeg dit prachtige Yumeko laken toe aan je beddengoedcollectie en geniet van de ultieme zachtheid en knusheid tijdens de koude wintermaanden.".

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Lakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko laken velvet flanel stone 240x260

Om te weten of Yumeko laken velvet flanel stone 240x260 om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Yumeko laken velvet flanel stone 240x260 zijn als volgt:

Breedte: 240 cm

Lengte: 260 cm

Het is van belang om Yumeko laken velvet flanel stone 240x260 op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko laken velvet flanel stone 240x260 in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko laken velvet flanel stone 240x260 voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed