1. dekens
  2. Yumeko dekbed dons zomer 240x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed dons zomer 240x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed dons zomer 240x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed dons zomer 240x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed dons zomer 240x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

240 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko dekbed dons zomer 240x220 Biologisch ecologisch

De Yumeko dekbed dons zomer 240x220 Biologisch ecologisch is een absolute must-have voor iedereen die op zoek is naar het ultieme slaapcomfort. Gemaakt van 100% biologisch en fairtrade materiaal, biedt dit dekbed de perfecte mix van luxe en duurzaamheid. Met zijn zachte en lichte donsvulling zorgt dit dekbed voor een verkwikkende nachtrust, zelfs tijdens de warme zomermaanden. Het Yumeko dekbed dons zomer 240x220 Biologisch ecologisch is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardig dekbed dat milieuvriendelijk is. Het gebruik van biologisch en fairtrade materiaal zorgt ervoor dat je niet alleen geniet van een heerlijk comfort, maar ook bijdraagt aan een betere wereld. Daarnaast biedt dit dekbed de luxe van zomerse dons, waardoor je een gevoel van lichtheid en frisheid ervaart, zelfs op de warmste nachten. Met het Yumeko dekbed dons zomer 240x220 Biologisch ecologisch ben je verzekerd van een goede nachtrust zonder concessies te doen aan je waarden. Dit dekbed is niet alleen een perfecte aanvulling op je slaapkamer, maar ook een bewuste keuze voor een duurzamere levensstijl. Investeer in je slaapcomfort en draag tegelijkertijd bij aan een betere wereld met dit prachtige Yumeko dekbed.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed dons zomer 240x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed dons zomer 240x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Yumeko dekbed dons zomer 240x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 240 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed dons zomer 240x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed dons zomer 240x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed dons zomer 240x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed