1. dekens
  2. Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 155 x 220 cm

Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 155 x 220 cm

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 155 x 220 cm voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 155 x 220 cm wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 155 x 220 cm

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

155 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Omschrijving van Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 155 x 220 cm

Dit 4-seizoenen dekbed van Alpine Plus is gemaakt van gerecycled plastic en is daarmee een ecologisch verantwoorde keuze. Het materiaal is zo verwerkt dat je niets merkt van het vorige leven van het plastic. Het dekbed voelt heerlijk zacht en soepel aan, waardoor je comfortabel kunt slapen. Met dit duurzame dekbed geniet je het hele jaar door van een perfect slaapklimaat. Dankzij de uitstekende isolerende werking houdt het dekbed je warm tijdens koude nachten en zorgt het voor verkoeling tijdens warme zomernachten. Daarnaast heeft het dekbed een goede vochtregulatie, waardoor je altijd droog en fris kunt slapen. Het dekbed heeft een afmeting van 155 x 220 cm en is daarmee geschikt voor eenpersoons- en tweepersoonsbedden. Dankzij de 4-seizoenen eigenschappen kun je het dekbed het hele jaar door gebruiken, zonder dat je hoeft te wisselen van dekbed. Kortom, met het Alpine Plus rPet gerecyclede synthetische dekbed geniet je niet alleen van een comfortabele nachtrust, maar lever je ook een positieve bijdrage aan het milieu.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 155 x 220 cm

Om te weten of Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 155 x 220 cm om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 155 x 220 cm zijn als volgt:

Breedte: 155 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 155 x 220 cm op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 155 x 220 cm in de wasdroger mag: .

Wij hebben voor je uitgezocht waar Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 155 x 220 cm voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed