1. dekens
  2. Yumeko kussensloop katoen satijn honey 50x60 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop katoen satijn honey 50x60 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop katoen satijn honey 50x60 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop katoen satijn honey 50x60 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop katoen satijn honey 50x60 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

50 cm

Product lengte

60 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop katoen satijn honey 50x60 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop in de kleur honing is een prachtige toevoeging aan jouw slaapkamer. Gemaakt van 100% biologisch katoen satijn, is deze kussensloop niet alleen zacht en comfortabel, maar ook milieuvriendelijk en eerlijk geproduceerd. Met een afmeting van 50x60 cm past deze kussensloop perfect om jouw favoriete kussen. Wat deze kussensloop echt bijzonder maakt, is de luxueuze uitstraling. Het katoen satijn geeft de kussensloop een subtiele glans en een heerlijk glad gevoel. Het materiaal is zorgvuldig geselecteerd en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Bovendien is de kussensloop gemakkelijk te onderhouden, waardoor je er lang van kunt genieten. Naast het bieden van comfort en stijl, draagt Yumeko ook bij aan een betere wereld. Deze kussensloop is namelijk gemaakt van biologisch en fairtrade materiaal. Dit betekent dat de katoenboeren een eerlijke prijs ontvangen voor hun producten en dat er geen schadelijke pesticiden worden gebruikt tijdens de productie. Met de aankoop van deze kussensloop draag je dus bij aan een duurzamere en eerlijkere wereld. Voeg een vleugje luxe toe aan jouw slaaproutine met de Yumeko kussensloop in honingkleur.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop katoen satijn honey 50x60 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop katoen satijn honey 50x60 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop katoen satijn honey 50x60 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 50 cm

Lengte: 60 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop katoen satijn honey 50x60 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop katoen satijn honey 50x60 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop katoen satijn honey 50x60 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed