1. dekens
  2. Yumeko kussensloop percal 60x70 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop percal 60x70 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop percal 60x70 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop percal 60x70 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop percal 60x70 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

60 cm

Product lengte

70 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop percal 60x70 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop percal 60x70 Bio, eco fairtrade is een perfecte toevoeging aan jouw slaapkamer. Gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, combineert dit kussensloop duurzaamheid met luxe. Het materiaal is zorgvuldig geselecteerd om een zachte en comfortabele nachtrust te garanderen. Met een afmeting van 60x70 cm past deze kussensloop perfect om jouw favoriete kussen. De kwaliteit van het percal materiaal zorgt ervoor dat het kussensloop extra knisperend is, waardoor je elke nacht kunt genieten van een heerlijk fris gevoel. De neutrale kleur van het kussensloop past moeiteloos bij elke interieurstijl en voegt een vleugje elegantie toe aan je slaapkamer. Naast het feit dat dit kussensloop is gemaakt van biologisch materiaal, is het ook fairtrade geproduceerd. Dit betekent dat je niet alleen bijdraagt aan een betere wereld voor jezelf, maar ook voor de mensen die betrokken zijn bij het productieproces. Geniet van een goede nachtrust en draag tegelijkertijd bij aan een duurzame en eerlijke toekomst met de Yumeko kussensloop percal 60x70 Bio, eco fairtrade.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop percal 60x70 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop percal 60x70 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop percal 60x70 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 60 cm

Lengte: 70 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop percal 60x70 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop percal 60x70 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop percal 60x70 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed