Yumeko kussensloop katoen satijn little deer light 50x60 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop katoen satijn little deer light 50x60 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop katoen satijn little deer light 50x60 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop katoen satijn little deer light 50x60 Bio, eco fairtrade

Merk

Yumeko

Maatvoering

Product breedte

50 cm

Product lengte

60 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop katoen satijn little deer light 50x60 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop van katoen satijn met het schattige hertje motief is een ware toevoeging aan jouw slaapkamer. Gemaakt van 100% biologisch en fairtrade materiaal, biedt deze kussensloop niet alleen comfort, maar ook een milieuvriendelijke en eerlijke keuze. Het zachte katoen satijn voelt heerlijk aan op je huid en zorgt voor een luxueuze slaapervaring. Met een afmeting van 50x60 cm past deze kussensloop perfect om je favoriete kussen. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van het materiaal blijft de kussensloop langdurig mooi en behoudt zijn zachtheid. Het hertje motief voegt een vleugje speelsheid en charme toe aan elke slaapkamer. Met de Yumeko kussensloop geniet je niet alleen van een goede nachtrust, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Het is tijd om te genieten van zachte, schone luxe en te kiezen voor een product dat niet alleen goed is voor jou, maar ook voor de planeet.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop katoen satijn little deer light 50x60 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop katoen satijn little deer light 50x60 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop katoen satijn little deer light 50x60 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 50 cm

Lengte: 60 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop katoen satijn little deer light 50x60 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop katoen satijn little deer light 50x60 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop katoen satijn little deer light 50x60 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed