1. dekens
  2. Damai Organic Laken Bio satijn 160x270 cm White

Damai Organic Laken Bio satijn 160x270 cm White

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Laken Bio satijn 160x270 cm White voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Laken Bio satijn 160x270 cm White wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Laken Bio satijn 160x270 cm White

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

160 cm

Product lengte

270 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Laken Bio satijn 160x270 cm White

Met het Damai Organic laken haal je de perfecte basis voor je bed in huis, die bijdraagt aan een goede en gezonde nachtrust. De Damai Organic collectie bestaat uit hoogwaardige en duurzame producten, gemaakt van 100% biologisch katoen. Dit katoen-satijnen laken is geweven in satijnbinding, wat zorgt voor een heerlijke zachtheid en comfort. Tijdens het productieproces van het Damai laken worden geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt, maar zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen. Dit maakt het laken niet alleen milieuvriendelijk, maar ook huidvriendelijk. Het biedt de juiste bescherming voor je huid én bed. Daarnaast heeft het laken een mooie subtiele zijdeglans en voelt het heerlijk koel aan op de huid. Naast de uitstekende kwaliteit en comfort, geeft het Damai Organic laken ook een kalme en frisse uitstraling aan je bed. De zachte kleuren zorgen voor een rustgevende sfeer in de slaapkamer. Bovendien is het laken verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat je altijd een passende optie kunt vinden. Geniet langdurig van het Damai laken dankzij de hoge kwaliteit en duurzaamheid. Kies voor Damai Organic en ervaar de unieke voordelen van 100% biologisch katoen-satijn.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Lakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Laken Bio satijn 160x270 cm White

Om te weten of Damai Organic Laken Bio satijn 160x270 cm White om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Damai Organic Laken Bio satijn 160x270 cm White zijn als volgt:

Breedte: 160 cm

Lengte: 270 cm

Het is van belang om Damai Organic Laken Bio satijn 160x270 cm White op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Laken Bio satijn 160x270 cm White in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Laken Bio satijn 160x270 cm White voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed