1. dekens
  2. Yumeko dekbed TENCEL™ 4-seizoenen 140x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed TENCEL™ 4-seizoenen 140x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed TENCEL™ 4-seizoenen 140x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed TENCEL™ 4-seizoenen 140x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed TENCEL™ 4-seizoenen 140x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko dekbed TENCEL™ 4-seizoenen 140x220 Biologisch ecologisch

Yumeko brengt je het ultieme dekbed gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal: het Yumeko dekbed TENCEL™ 4-seizoenen 140x220. Dit dekbed is niet alleen heerlijk zacht en comfortabel, maar ook nog eens milieuvriendelijk. Met het Yumeko dekbed TENCEL™ ben je altijd klaar voor ieder seizoen. Dankzij het slimme ontwerp kun je het dekbed aanpassen aan de temperatuur. Het bestaat uit twee losse delen: een lichtgewicht zomerdeel en een iets zwaarder voor- en najaarsdeel. Deze delen kun je eenvoudig aan elkaar bevestigen voor de koude wintermaanden. Zo geniet je het hele jaar door van een perfecte nachtrust, zonder dat je hoeft te investeren in meerdere dekbedden. Maar dat is nog niet alles! Dit dekbed is gemaakt van TENCEL™, een duurzame en ecologische stof. TENCEL™ wordt gewonnen uit houtpulp van eucalyptusbomen, die op verantwoorde wijze worden gekweekt. Hierdoor is het dekbed niet alleen zacht en ademend, maar ook nog eens volledig biologisch afbreekbaar. Bovendien is het dekbed voorzien van het Fairtrade keurmerk, wat betekent dat de boeren een eerlijke prijs ontvangen voor hun producten. Creëer een oase van rust en comfort in je slaapkamer met het Yumeko dekbed TENCEL™ 4-seizoenen 140x220. Geniet van de luxe en kwaliteit.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed TENCEL™ 4-seizoenen 140x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed TENCEL™ 4-seizoenen 140x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Yumeko dekbed TENCEL™ 4-seizoenen 140x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed TENCEL™ 4-seizoenen 140x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed TENCEL™ 4-seizoenen 140x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed TENCEL™ 4-seizoenen 140x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed