1. dekens
  2. Yumeko dekbed wol zomer 140x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed wol zomer 140x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed wol zomer 140x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed wol zomer 140x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed wol zomer 140x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko dekbed wol zomer 140x220 Biologisch ecologisch

Dit Yumeko dekbed van wol is speciaal ontworpen voor de warmere zomermaanden. Gemaakt van 100% biologisch en fairtrade materiaal, biedt dit dekbed niet alleen een comfortabele nachtrust, maar ook een duurzame keuze voor het milieu. Met een afmeting van 140x220 cm is het perfect geschikt voor een eenpersoonsbed. Het dekbed is gevuld met zomerwol, wat zorgt voor een licht en ademend gevoel tijdens warme nachten. De wol is afkomstig van schapen die een goed leven hebben gehad op biologische boerderijen, waar het welzijn van de dieren voorop staat. Door te kiezen voor dit dekbed draag je bij aan een eerlijke en diervriendelijke productie. Naast het bieden van comfort en kwaliteit, heeft Yumeko ook aandacht besteed aan het design van dit dekbed. De zomerse kleur en het elegante stiksel geven een vleugje luxe aan je slaapkamer. Daarnaast is het dekbed eenvoudig te onderhouden en kan het gewassen worden op 40 graden Celsius. Kortom, met het Yumeko dekbed wol zomer 140x220 haal je niet alleen een stukje comfort, maar ook een bewuste en stijlvolle keuze in huis.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed wol zomer 140x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed wol zomer 140x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Yumeko dekbed wol zomer 140x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed wol zomer 140x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed wol zomer 140x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed wol zomer 140x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed