1. dekens
  2. Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 40x80 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 40x80 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 40x80 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 40x80 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 40x80 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

40 cm

Product lengte

80 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 40x80 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop is een luxueus en stijlvol accessoire dat je slaapkamer transformeert in een oase van rust en comfort. Gemaakt van 100% biologisch fairtrade katoen satijn, is deze kussensloop niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu en de arbeiders die het hebben geproduceerd. Met zijn klassieke gouden kleur voegt deze kussensloop een vleugje elegantie toe aan je beddengoed. De kussensloop is verkrijgbaar in de meest voorkomende maat van 40x80 cm, waardoor hij perfect past bij standaard kussens. Het zijdezachte materiaal voelt heerlijk aan op je huid en zorgt voor een comfortabele en ontspannen slaapervaring. Dankzij de hoogwaardige afwerking en duurzaamheid van dit product, kun je erop vertrouwen dat het lang meegaat en zijn vorm behoudt, zelfs na veelvuldig gebruik en wassen. Met de Yumeko kussensloop haal je niet alleen een prachtig stuk beddengoed in huis, maar draag je ook bij aan een rechtvaardigere en duurzamere wereld. Dit product is gemaakt met oog voor mens en milieu, en voldoet aan de strengste eisen op het gebied van biologische en eerlijke handel. Dus geef jezelf het cadeau van een goede nachtrust en maak een bewuste keuze met de Yumeko kussensloop.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 40x80 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 40x80 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 40x80 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 40 cm

Lengte: 80 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 40x80 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 40x80 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 40x80 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed