1. dekens
  2. Yumeko kussensloop katoen satijn natuurlijk 50x60 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop katoen satijn natuurlijk 50x60 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop katoen satijn natuurlijk 50x60 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop katoen satijn natuurlijk 50x60 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop katoen satijn natuurlijk 50x60 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

50 cm

Product lengte

60 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop katoen satijn natuurlijk 50x60 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop katoen satijn natuurlijk 50x60 Bio, eco fairtrade is een prachtig en duurzaam product dat perfect is voor een goede nachtrust. Gemaakt van 100% biologisch fairtrade katoen satijn, biedt deze kussensloop niet alleen een luxueuze uitstraling, maar ook een zacht en comfortabel gevoel. Met de afmetingen van 50x60 cm past deze kussensloop perfect om jouw favoriete kussen. Het gebruik van biologisch fairtrade materiaal maakt deze kussensloop niet alleen heerlijk zacht, maar ook milieuvriendelijk en ethisch verantwoord. Het katoen is geteeld zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën en pesticiden, waardoor het veilig is voor zowel jou als het milieu. Bovendien is het productieproces ondersteund door eerlijke handel, waarbij boeren een eerlijke prijs krijgen voor hun arbeid. Met de Yumeko kussensloop katoen satijn natuurlijk 50x60 Bio, eco fairtrade voeg je niet alleen comfort toe aan je slaapomgeving, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Geniet van een heerlijke nachtrust in stijl en met een schoon geweten.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop katoen satijn natuurlijk 50x60 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop katoen satijn natuurlijk 50x60 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop katoen satijn natuurlijk 50x60 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 50 cm

Lengte: 60 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop katoen satijn natuurlijk 50x60 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop katoen satijn natuurlijk 50x60 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop katoen satijn natuurlijk 50x60 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed