1. dekens
  2. Yumeko kussensloop katoen satijn 50x60 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop katoen satijn 50x60 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop katoen satijn 50x60 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop katoen satijn 50x60 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop katoen satijn 50x60 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

50 cm

Product lengte

60 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop katoen satijn 50x60 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop van 100% biologisch fairtrade katoen satijn is een waar genot voor jouw nachtrust. Met zijn afmetingen van 50x60 cm past deze kussensloop perfect om jouw favoriete kussen. Wat deze kussensloop echt bijzonder maakt, is niet alleen het gebruik van hoogwaardige biologische materialen, maar ook het ethische aspect van de productie. Yumeko staat namelijk voor eerlijke handel en duurzaamheid. Door te kiezen voor deze kussensloop draag jij bij aan een beter milieu en een rechtvaardige wereld. Maar er is nog meer! Deze kussensloop is niet alleen goed voor de planeet, maar ook voor jouw huid en haar. Het zachte katoen satijn voelt heerlijk aan, waardoor je elke avond kunt genieten van een zijdezachte en comfortabele slaapervaring. Geen irritaties meer, maar enkel pure verwennerij voor jouw hoofd en nek. Dus waar wacht je nog op? Gun jezelf de luxe van een Yumeko kussensloop en ervaar hoe een kleine verandering een groot verschil kan maken in jouw slaapkamer én de wereld om ons heen.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop katoen satijn 50x60 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop katoen satijn 50x60 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop katoen satijn 50x60 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 50 cm

Lengte: 60 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop katoen satijn 50x60 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop katoen satijn 50x60 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop katoen satijn 50x60 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed