1. dekens
  2. Yumeko kussensloop katoen satijn warm ochre moon 50x60 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop katoen satijn warm ochre moon 50x60 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop katoen satijn warm ochre moon 50x60 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop katoen satijn warm ochre moon 50x60 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop katoen satijn warm ochre moon 50x60 Bio, eco fairtrade

Merk

Yumeko

Maatvoering

Product breedte

50 cm

Product lengte

60 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop katoen satijn warm ochre moon 50x60 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop in de warme ochre moon kleur is een must-have voor liefhebbers van comfort en duurzaamheid. Gemaakt van 100% biologisch katoen satijn, biedt deze kussensloop een ongeëvenaarde zachtheid en luxe. Met zijn afmetingen van 50x60 cm past deze sloop perfect om je favoriete kussen en geeft het een stijlvolle touch aan je slaapkamer. Wat deze kussensloop echt bijzonder maakt, is het feit dat het gemaakt is van fairtrade materiaal. Yumeko is trots op hun ethische productieproces, waarbij ze ervoor zorgen dat de boeren een eerlijke prijs krijgen voor hun katoen en dat er geen schadelijke chemicaliën worden gebruikt tijdens het productieproces. Dit maakt de kussensloop niet alleen goed voor jou, maar ook voor de planeet. Met de Yumeko kussensloop geniet je elke nacht van een heerlijke nachtrust. De zachte, schone luxe van dit product zal je verwennen en je slaapkamer een warme en uitnodigende uitstraling geven. Kies voor duurzaamheid en comfort met deze prachtige kussensloop van Yumeko.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop katoen satijn warm ochre moon 50x60 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop katoen satijn warm ochre moon 50x60 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop katoen satijn warm ochre moon 50x60 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 50 cm

Lengte: 60 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop katoen satijn warm ochre moon 50x60 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop katoen satijn warm ochre moon 50x60 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop katoen satijn warm ochre moon 50x60 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed