1. dekens
  2. Yumeko kussensloop katoen satijn dark olive 60x70 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop katoen satijn dark olive 60x70 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop katoen satijn dark olive 60x70 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop katoen satijn dark olive 60x70 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop katoen satijn dark olive 60x70 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

60 cm

Product lengte

70 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop katoen satijn dark olive 60x70 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop van katoen satijn in een prachtige dark olive kleur is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en luxueuze slaapervaring. Gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, zorgt deze kussensloop niet alleen voor een goede nachtrust, maar ook voor een beter milieu en een eerlijke handel. Met een afmeting van 60x70 cm past deze kussensloop perfect om elk standaard kussen. Het zachte en gladde satijn voelt heerlijk aan op de huid en zorgt voor een comfortabele slaapervaring. Daarnaast is het materiaal van de kussensloop van de hoogste kwaliteit, waardoor het lang meegaat en zijn luxe uitstraling behoudt. Niet alleen is deze kussensloop een genot om op te slapen, het draagt ook bij aan een duurzame levensstijl. Yumeko staat bekend om hun inzet voor het milieu en eerlijke handel. Door te kiezen voor deze kussensloop draag je bij aan een betere wereld. Dus geef je slaapkamer een vleugje luxe en kies voor de Yumeko kussensloop katoen satijn dark olive 60x70 Bio, eco fairtrade.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop katoen satijn dark olive 60x70 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop katoen satijn dark olive 60x70 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop katoen satijn dark olive 60x70 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 60 cm

Lengte: 70 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop katoen satijn dark olive 60x70 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop katoen satijn dark olive 60x70 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop katoen satijn dark olive 60x70 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed