1. dekens
  2. Yumeko dekbed dons extra warm 240x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed dons extra warm 240x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed dons extra warm 240x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed dons extra warm 240x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed dons extra warm 240x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

240 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko dekbed dons extra warm 240x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed dons extra warm 240x220 Biologisch ecologisch is het perfecte dekbed voor degenen die altijd last hebben van de kou. Gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, biedt dit dekbed niet alleen comfort, maar ook een milieuvriendelijke keuze. Met een afmeting van 240x220 cm is het dekbed ruim genoeg om je volledig in te wikkelen en je warm te houden tijdens de koudste nachten. Dit dekbed is speciaal ontworpen voor koukleumen, degenen die altijd een extra laagje warmte nodig hebben. Het dons zorgt voor een isolerende werking, waardoor je lichaamswarmte wordt vastgehouden en je de hele nacht behaaglijk blijft. Of het nu winter, herfst, lente of zelfs een koele zomernacht is, dit dekbed biedt het hele jaar door de perfecte temperatuurregeling. Daarnaast is dit dekbed niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu. Gemaakt van biologisch en ecologisch verantwoorde materialen, draag je bij aan een duurzamere wereld. Yumeko staat bekend om zijn ethische en milieuvriendelijke benadering en dit dekbed is daar geen uitzondering op. Kies voor comfort, warmte en een bewuste keuze met Yumeko dekbed dons extra warm 240x220 Biologisch ecologisch.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed dons extra warm 240x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed dons extra warm 240x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Yumeko dekbed dons extra warm 240x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 240 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed dons extra warm 240x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed dons extra warm 240x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed dons extra warm 240x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed