1. dekens
  2. Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Lits-jumeaux 240x200/220 cm

Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Lits-jumeaux 240x200/220 cm

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Lits-jumeaux 240x200/220 cm voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Lits-jumeaux 240x200/220 cm wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Lits-jumeaux 240x200/220 cm

Merk

Beddinghouse

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

240 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Lits-jumeaux 240x200/220 cm

Beddinghouse blijft voortdurend op zoek naar manieren om beddengoed duurzamer te maken en de impact op de wereld te verminderen. Daarom hebben we de Beddinghouse Care-lijn ontworpen, waarin we nieuwe duurzame kwaliteiten introduceren, waaronder biologisch katoen. De Beddinghouse Organic Basic is gemaakt van GOTS-gecertificeerd (Global Organic Textile Standard) biologisch katoen. Dit internationale keurmerk garandeert dat de hele productie, van het kweken van de katoen tot het eindproduct, milieuvriendelijk en sociaal verantwoord gebeurt. Denk hierbij aan het vermijden van het gebruik van pesticiden, het verminderen van water- en energieverbruik, het verbod op kinderarbeid en het bieden van een veilige en hygiënische werkomgeving. Niet alleen is biologisch katoen beter voor het milieu, het is ook duurzamer en comfortabeler voor de gevoelige huid. Het GOTS-keurmerk staat voor zorg voor mens en natuur. Daarnaast presenteren wij deze nieuwe collectie in FSC-gecertificeerde kartonnen verpakkingen. Dit betekent dat het materiaal van de verpakking afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Deze verpakking is veel duurzamer en kan eenvoudigweg met oud papier worden weggegooid, zodat het opnieuw kan worden gerecycled. Het elastiek rond de verpakking kan zelfs worden hergebruikt, waardoor we nog minder afval produceren. Met de Beddinghouse Organic Basic draag je bij.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Dekbedovertrekken Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Lits-jumeaux 240x200/220 cm

Om te weten of Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Lits-jumeaux 240x200/220 cm om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Lits-jumeaux 240x200/220 cm zijn als volgt:

Breedte: 240 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Lits-jumeaux 240x200/220 cm op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Lits-jumeaux 240x200/220 cm in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Lits-jumeaux 240x200/220 cm voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed