1. dekens
  2. Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 140x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 140x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 140x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 140x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 140x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 140x220 Biologisch ecologisch

Ontdek het Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 140x220 voor een heerlijke slaapervaring. Dit dekbed is gemaakt van 100% biologisch en fairtrade materiaal, waardoor je kunt genieten van een comfortabele nachtrust terwijl je bijdraagt aan een duurzamere wereld. Dit dekbed is speciaal ontworpen om aan al je slaapbehoeften te voldoen, ongeacht het seizoen. Met het 4-seizoenen ontwerp kun je het dekbed aanpassen aan de temperatuur en je de hele nacht comfortabel voelen. Of het nu koud is in de winter of warm in de zomer, dit dekbed biedt de perfecte isolatie om je lichaam op de juiste temperatuur te houden. Het Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 140x220 is niet alleen hoogwaardig en functioneel, maar ook ethisch verantwoord. Het gebruik van gerecycled dons zorgt ervoor dat er geen nieuwe dieren worden gefokt en draagt bij aan het verminderen van afval. Bovendien is het dekbed biologisch en ecologisch, wat betekent dat het geen schadelijke chemicaliën bevat en veilig is voor zowel jou als het milieu. Kies voor luxe en comfort zonder schuldgevoel met het Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 140x220.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 140x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 140x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 140x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 140x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 140x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 140x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed