1. dekens
  2. Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 140 x 220 cm Eenpersoons

Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 140 x 220 cm Eenpersoons

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 140 x 220 cm Eenpersoons voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 140 x 220 cm Eenpersoons wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 140 x 220 cm Eenpersoons

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 140 x 220 cm Eenpersoons

Dit Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro is perfect voor de warme zomeravonden. Het is gemaakt van 100% natuurlijk en duurzaam tencel, een vezel die afkomstig is van de eucalyptusboom. Deze natuurlijke vezel zorgt voor een heerlijk licht dekbed, waardoor je koeler kunt slapen tijdens warme nachten. Naast het comfortabele gevoel, is dit zomerdekbed ook anti-allergisch. Het is speciaal ontworpen voor mensen met allergieën, zodat zij ook kunnen genieten van een goede nachtrust. Dit dekbed is met de hand gemaakt in ons atelier in Nederland, waar we veel aandacht besteden aan de kwaliteit en afwerking van elk product. Met een afmeting van 140 x 220 cm is dit eenpersoonsdekbed geschikt voor de meeste bedden. Het mooie design en de zachte, ademende stof zorgen voor een luxueuze uitstraling in je slaapkamer. Dus als je op zoek bent naar een comfortabel, duurzaam en anti-allergisch zomerdekbed, dan is dit Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro de perfecte keuze!

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 140 x 220 cm Eenpersoons

Om te weten of Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 140 x 220 cm Eenpersoons om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 140 x 220 cm Eenpersoons zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 140 x 220 cm Eenpersoons op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 140 x 220 cm Eenpersoons in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 140 x 220 cm Eenpersoons voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed