1. dekens
  2. Yumeko onderdeken wol 90x200

Yumeko onderdeken wol 90x200

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko onderdeken wol 90x200 voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko onderdeken wol 90x200 wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko onderdeken wol 90x200

Merk

Yumeko

Maatvoering

Product breedte

90 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko onderdeken wol 90x200

Stel je voor dat je kunt slapen in een wereld van ongeëvenaarde zachtheid en luxe. Met de luchtige en dikke wollen onderdeken van Yumeko wordt deze droom werkelijkheid. Deze onderdeken zorgt voor een constant en aangenaam klimaat, waardoor woelen, transpireren of rillen tot het verleden behoren. Dankzij de uitstekende temperatuurregulatie van schapenwol zul je nooit meer te warm of te koud hebben, niet alleen gedurende de hele nacht, maar het hele jaar door. Maar er is nog meer! De wol die gebruikt wordt in deze onderdeken is afkomstig van biologische schapen met de allerzachtste vacht. Dit betekent dat je niet alleen geniet van ultiem comfort, maar ook bijdraagt aan een duurzame en verantwoorde productie. Met de Yumeko onderdeken wol 90x200 creëer je een oase van rust en ontspanning in je slaapkamer. Laat je omhullen door de zachte vezels van deze onderdeken en ervaar de ultieme slaapervaring die je verdient.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Dekens Dekens & Spreien
Veelgestelde vragen over Yumeko onderdeken wol 90x200

Om te weten of Yumeko onderdeken wol 90x200 om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko onderdeken wol 90x200 zijn als volgt:

Breedte: 90 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Yumeko onderdeken wol 90x200 op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko onderdeken wol 90x200 in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko onderdeken wol 90x200 voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed