1. dekens
  2. Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 120x200 cm Ivory

Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 120x200 cm Ivory

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 120x200 cm Ivory voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 120x200 cm Ivory wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 120x200 cm Ivory

Merk

Maatvoering

Twijfelaar (120 cm breed)

Product breedte

120 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 120x200 cm Ivory

Met de Damai Organic Topper hoeslaken haal je de perfecte basis voor je bed in huis, wat zal bijdragen aan een goede en gezonde nachtrust. De Organic collectie van Damai bestaat uit hoogwaardige producten gemaakt van 100% biologisch katoen, waaronder dit katoen-satijnen topper hoeslaken. Het materiaal is geweven in satijnbinding, wat resulteert in een zijdezachte kwaliteit en ultiem comfort. Tijdens het productieproces van het hoeslaken worden geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt, maar juist zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen. Hierdoor is het hoeslaken niet alleen duurzaam, maar ook huidvriendelijk en biedt het optimale bescherming voor zowel je huid als je matras. Daarnaast heeft het hoeslaken een mooie subtiele zijdeglans en voelt het koel aan op de huid, wat zorgt voor een verfrissende slaapervaring. Het Damai Organic Topper hoeslaken heeft een perfecte pasvorm dankzij het kwaliteitselastiek rondom, waardoor het altijd onberispelijk glad op je bed blijft liggen. De zachte kleuren van het hoeslaken zorgen voor een rustige en frisse uitstraling in je slaapkamer. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van het materiaal kun je lang genieten van dit hoeslaken, wat bijdraagt aan een comfortabele en ontspannen nachtrust. Kies voor duurzaamheid, kwaliteit en comfort met de Damai Organic Topper hoeslaken.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 120x200 cm Ivory

Om te weten of Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 120x200 cm Ivory om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Twijfelaar (120 cm breed).

De afmetingen van Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 120x200 cm Ivory zijn als volgt:

Breedte: 120 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 120x200 cm Ivory op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 120x200 cm Ivory in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 120x200 cm Ivory voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed