1. dekens
  2. Yumeko dekbed wol zomer 240x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed wol zomer 240x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed wol zomer 240x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed wol zomer 240x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed wol zomer 240x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

240 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko dekbed wol zomer 240x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbedden zijn gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, waardoor ze niet alleen goed zijn voor jou, maar ook voor de planeet. Dit zomerdekbed van Yumeko is perfect voor warme nachten en biedt je het ultieme comfort en een goede nachtrust. Het dekbed heeft de ideale afmetingen van 240x220 cm, zodat je er helemaal in kunt wegkruipen en genieten van een heerlijke nacht. Het zomerdekbed is gemaakt van zomerwol, een lichtgewicht en ademende stof die je koel houdt tijdens warme nachten. De wol is afkomstig van schapen die een goed leven hebben gehad en op een diervriendelijke manier worden gehouden. Daarnaast is het dekbed gevuld met een zorgvuldig geselecteerde mix van wol en katoen, wat zorgt voor een perfecte temperatuurregulatie en vochtabsorptie. Dit Yumeko dekbed is niet alleen goed voor jou en de planeet, maar ook voor je slaapkamer. Het heeft een stijlvol design en een zachte en luxueuze uitstraling die je slaapkamer direct een upgrade geeft. Het dekbed is gemakkelijk te onderhouden en kan worden gewassen in de wasmachine op lage temperatuur. Kies voor duurzaamheid en comfort met het Yumeko dekbed wol zomer 240x220 Biologisch ecologisch en geniet van een heerlijke nachtrust, het hele jaar door.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed wol zomer 240x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed wol zomer 240x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Yumeko dekbed wol zomer 240x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 240 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed wol zomer 240x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed wol zomer 240x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed wol zomer 240x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed