1. dekens
  2. Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm Taupe

Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm Taupe

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm Taupe voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm Taupe wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm Taupe

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

100 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm Taupe

Met Damai Organic haal je de perfecte basis in huis voor jouw bed, wat zorgt voor een goede en gezonde nachtrust. De Organic collectie van Damai bestaat uit 100% biologisch katoenen dekbedovertrekken, hoeslakens, lakens en kussenslopen. Deze producten staan garant voor kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Het katoen-satijnen hoeslaken uit de Damai Organic collectie is gemaakt van 100% biologisch katoen en is geweven in een satijnbinding, wat resulteert in een satijnen kwaliteit. Hierdoor voelt het hoeslaken heerlijk zacht en comfortabel aan. Tijdens het productieproces van het hoeslaken worden geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt, maar zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen. Bovendien worden stoffen zoals formaldehyde absoluut niet gebruikt. Hierdoor zijn de Damai Organic hoeslakens huidvriendelijk en bieden ze de juiste bescherming voor zowel je huid als je matras. Het hoeslaken heeft een subtiele zijdeglans en voelt koel aan op de huid. De zachte kleuren van het hoeslaken zorgen voor een kalme en frisse uitstraling in de slaapkamer. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit kun je lang genieten van dit hoeslaken. Dankzij het elastiek rondom heeft het hoeslaken een perfecte pasvorm en zal het altijd strak om de matras blijven liggen. Het hoeslaken heeft een afmeting van 100x220 cm en is geschikt voor matrassen tot 30 cm.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm Taupe

Om te weten of Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm Taupe om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm Taupe zijn als volgt:

Breedte: 100 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm Taupe op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm Taupe in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm Taupe voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed