1. dekens
  2. Yumeko kussensloop gewassen linnen dusk 50x60 Biologisch ecologisch

Yumeko kussensloop gewassen linnen dusk 50x60 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop gewassen linnen dusk 50x60 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop gewassen linnen dusk 50x60 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop gewassen linnen dusk 50x60 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Product breedte

50 cm

Product lengte

60 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop gewassen linnen dusk 50x60 Biologisch ecologisch

De Yumeko kussensloop gewassen linnen dusk 50x60 Biologisch ecologisch is een perfecte aanvulling op jouw slaapkamer. Gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, biedt deze kussensloop niet alleen comfort, maar ook een duurzame keuze voor jou en de planeet. Het gewassen linnen geeft een zachte en luxe uitstraling aan je beddengoed, terwijl het materiaal tegelijkertijd sterk en duurzaam is. Met een afmeting van 50x60 cm is deze kussensloop geschikt voor de meest voorkomende kussens. Het mooie dusk kleurenpalet voegt warmte en rust toe aan je slaapkamerinterieur. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van het linnen, voelt de kussensloop heerlijk zacht aan op je huid en zorgt voor een goede nachtrust. Naast het bieden van comfort, is deze kussensloop ook een bewuste keuze. Yumeko staat bekend om hun inzet voor biologische en ecologische producten. Door te kiezen voor deze kussensloop, draag je bij aan een duurzamere wereld. Creëer een heerlijke slaapomgeving en geniet van de zachte en sterke eigenschappen van de Yumeko kussensloop gewassen linnen dusk 50x60 Biologisch ecologisch.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop gewassen linnen dusk 50x60 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko kussensloop gewassen linnen dusk 50x60 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop gewassen linnen dusk 50x60 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 50 cm

Lengte: 60 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop gewassen linnen dusk 50x60 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop gewassen linnen dusk 50x60 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop gewassen linnen dusk 50x60 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed