1. dekens
  2. Yumeko dekbed linnen zomer 200x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed linnen zomer 200x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed linnen zomer 200x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed linnen zomer 200x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed linnen zomer 200x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

200 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko dekbed linnen zomer 200x220 Biologisch ecologisch

Ontdek het Yumeko linnen zomerdekbed in de afmetingen 200x220, vervaardigd van hoogwaardig biologisch en ecologisch materiaal. Met dit dekbed geniet je niet alleen van een heerlijk comfortabele nachtrust, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Het Yumeko linnen zomerdekbed is gemaakt van 100% biologisch en fairtrade materiaal, met oog voor zowel mens als milieu. Het zachte en ademende linnen zorgt voor een natuurlijke temperatuurregulatie, waardoor je tijdens warme zomernachten heerlijk koel blijft. Dit dekbed is speciaal ontworpen om licht en luchtig te zijn, waardoor het perfect is voor de zomermaanden. Met een afmeting van 200x220 biedt dit dekbed voldoende ruimte voor twee personen om comfortabel onder te slapen. Daarnaast is het Yumeko linnen zomerdekbed gemakkelijk te onderhouden, omdat het geschikt is voor machinewas op lage temperatuur. Dus waar wacht je nog op? Gun jezelf een verfrissende nachtrust met het Yumeko linnen zomerdekbed en geniet van de luxe en duurzaamheid die het te bieden heeft.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed linnen zomer 200x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed linnen zomer 200x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Yumeko dekbed linnen zomer 200x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 200 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed linnen zomer 200x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed linnen zomer 200x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed linnen zomer 200x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed