1. dekens
  2. Yumeko hoeslaken katoen satijn klassiek goud 140x200x30 Bio, eco fairtrade

Yumeko hoeslaken katoen satijn klassiek goud 140x200x30 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko hoeslaken katoen satijn klassiek goud 140x200x30 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko hoeslaken katoen satijn klassiek goud 140x200x30 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko hoeslaken katoen satijn klassiek goud 140x200x30 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

40°C | Droogtrommel normale cyclus

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko hoeslaken katoen satijn klassiek goud 140x200x30 Bio, eco fairtrade

Dit Yumeko hoeslaken van katoen satijn in een klassieke goudkleur is de perfecte toevoeging aan je slaapkamer. Met een afmeting van 140x200x30 past het hoeslaken perfect om je matras en zorgt het voor een comfortabele en luxueuze slaapervaring. Wat dit hoeslaken echt bijzonder maakt, is het gebruik van 100% biologisch fairtrade materiaal. Yumeko staat bekend om haar toewijding aan duurzaamheid en eerlijke handel, en dit hoeslaken is daar een prachtig voorbeeld van. Het katoen satijn voelt zijdezacht aan op je huid en zorgt voor een heerlijk glad oppervlak om op te liggen. Naast het bieden van ultiem comfort, draag je met dit hoeslaken ook bij aan een betere wereld. Het biologische katoen is geteeld zonder het gebruik van schadelijke pesticiden en chemicaliën, wat niet alleen goed is voor jouw gezondheid, maar ook voor het milieu. Bovendien is het hoeslaken fairtrade geproduceerd, wat betekent dat de boeren een eerlijke prijs ontvangen voor hun werk. Geniet van een goede nachtrust met dit Yumeko hoeslaken van katoen satijn in klassiek goud. Voeg een vleugje luxe en duurzaamheid toe aan je slaapkamer en slaap met een gerust hart, wetende dat je bijdraagt aan een betere wereld.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko hoeslaken katoen satijn klassiek goud 140x200x30 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko hoeslaken katoen satijn klassiek goud 140x200x30 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Yumeko hoeslaken katoen satijn klassiek goud 140x200x30 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Yumeko hoeslaken katoen satijn klassiek goud 140x200x30 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C | Droogtrommel normale cyclus.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko hoeslaken katoen satijn klassiek goud 140x200x30 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko hoeslaken katoen satijn klassiek goud 140x200x30 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed