1. dekens
  2. Yumeko kussensloop katoen satijn sandy 50x60 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop katoen satijn sandy 50x60 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop katoen satijn sandy 50x60 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop katoen satijn sandy 50x60 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop katoen satijn sandy 50x60 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

50 cm

Product lengte

60 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop katoen satijn sandy 50x60 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop katoen satijn sandy 50x60 Bio, eco fairtrade is een perfecte aanvulling voor jouw slaapkamer. Deze kussensloop is gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, waardoor je niet alleen geniet van een goede nachtrust, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Met een afmeting van 50x60 cm past deze kussensloop perfect bij de meest voorkomende kussenmaten. Het katoen satijn materiaal zorgt voor een heerlijk zacht gevoel tegen je huid, waardoor je elke nacht kunt genieten van ultiem comfort. Daarnaast is de kussensloop van Yumeko niet alleen goed voor jou, maar ook voor de boeren en arbeiders die betrokken zijn bij de productie. Kies voor deze Yumeko kussensloop en ervaar de luxe van biologisch fairtrade materiaal. Met deze kussensloop creëer je niet alleen een stijlvolle uitstraling in je slaapkamer, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Geniet van een goede nachtrust en een duurzame levensstijl met de Yumeko kussensloop katoen satijn sandy 50x60 Bio, eco fairtrade.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop katoen satijn sandy 50x60 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop katoen satijn sandy 50x60 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop katoen satijn sandy 50x60 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 50 cm

Lengte: 60 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop katoen satijn sandy 50x60 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop katoen satijn sandy 50x60 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop katoen satijn sandy 50x60 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed