1. dekens
  2. Coco Cici Tencel dekbed Zomer dekbed lits jumeaux (240 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Coco Cici Tencel dekbed Zomer dekbed lits jumeaux (240 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Coco Cici Tencel dekbed Zomer dekbed lits jumeaux (240 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Coco Cici Tencel dekbed Zomer dekbed lits jumeaux (240 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Coco Cici Tencel dekbed Zomer dekbed lits jumeaux (240 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

240 cm

Product lengte

240 cm

Wasvoorschrift

30°C

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Coco Cici Tencel dekbed Zomer dekbed lits jumeaux (240 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Dit Coco Cici Tencel dekbed in de maat lits jumeaux (240 x 220) biedt je niet alleen een zacht en luxe slaapervaring, maar is ook nog eens duurzaam geproduceerd. Gemaakt van 100% TENCEL™, is dit dekbed onze bestseller en de perfecte aanvulling op jouw TENCEL™ beddengoed. Wat dit dekbed zo bijzonder maakt, is het feit dat het ademt als geen andere stof. Dit betekent dat je tijdens warme zomernachten koel blijft en comfortabel kunt slapen. Geen zweet en plakkerige nachten meer! Daarnaast is dit dekbed de ideale oplossing voor mensen met slaapproblemen. Door de ademende eigenschappen en het zachte materiaal, zul je merken dat je dieper en rustiger slaapt, waardoor je fris en energiek ontwaakt. Bovendien is dit dekbed gemaakt van duurzaam TENCEL™. Dit materiaal wordt gewonnen uit eucalyptushout, een hernieuwbare bron, en het productieproces is milieuvriendelijk. Dus niet alleen zorg je goed voor jezelf door te kiezen voor dit comfortabele dekbed, maar ook voor het milieu. Kies voor het Coco Cici Tencel dekbed en geniet van een heerlijke nachtrust in zacht, luxe en duurzaam beddengoed.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Coco Cici Tencel dekbed Zomer dekbed lits jumeaux (240 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Om te weten of Coco Cici Tencel dekbed Zomer dekbed lits jumeaux (240 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Coco Cici Tencel dekbed Zomer dekbed lits jumeaux (240 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed zijn als volgt:

Breedte: 240 cm

Lengte: 240 cm

Het is van belang om Coco Cici Tencel dekbed Zomer dekbed lits jumeaux (240 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 30°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Coco Cici Tencel dekbed Zomer dekbed lits jumeaux (240 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Coco Cici Tencel dekbed Zomer dekbed lits jumeaux (240 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed