1. dekens
  2. Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch Ontdek de luxueuze dekbedden van Yumeko, vervaardigd uit 100% biologisch en fairtrade materiaal. Met trots presenteren wij het dekbed dat perfect geschikt is voor de lente en herfst. Laat je omarmen door de zachte en milieuvriendelijke kwaliteit van dit dekbed, dat zorgt voor een heerlijke nachtrust. Dit dekbed is gevuld met het allerbeste ganzendons, waardoor het een ongeëvenaarde zachtheid en warmte biedt. De donsveertjes zijn afkomstig van geselecteerde ganzen die op een diervriendelijke en duurzame manier worden gehouden. Hierdoor draag je niet alleen bij aan jouw eigen comfort, maar ook aan het welzijn van de dieren en het behoud van een gezond ecosysteem. Het Yumeko dekbed lente/herfst 140x220 is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van elk seizoen. Dankzij de uitstekende warmte-isolatie houdt dit dekbed je heerlijk warm tijdens koudere nachten, terwijl het tegelijkertijd ademend en licht blijft. De hoogwaardige afwerking en het gebruik van duurzame materialen zorgen ervoor dat je jarenlang kunt genieten van dit kwaliteitsdekbed. Kies voor een gezonde en comfortabele nachtrust met het Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 140x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed