1. dekens
  2. Yumeko kussensloop gewassen linnen dusty roze 60x70 Biologisch ecologisch

Yumeko kussensloop gewassen linnen dusty roze 60x70 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop gewassen linnen dusty roze 60x70 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop gewassen linnen dusty roze 60x70 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop gewassen linnen dusty roze 60x70 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Product breedte

60 cm

Product lengte

70 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop gewassen linnen dusty roze 60x70 Biologisch ecologisch

De kussensloop van Yumeko zorgt voor een heerlijk zachte en comfortabele nachtrust. Gemaakt van 100% biologisch fairtrade linnen, is deze kussensloop niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu. Het gewassen linnen heeft een prachtige dusty roze kleur die een vleugje rust en warmte toevoegt aan je slaapkamer. Met een afmeting van 60x70 is deze kussensloop geschikt voor de meest voorkomende kussens. Het linnen materiaal ademt en reguleert de temperatuur, waardoor je altijd een aangename slaapomgeving hebt. Het natuurlijke linnen wordt met de tijd alleen maar mooier en zachter, waardoor het echt tot leven komt in je slaapkamer. Het gebruik van biologisch en ecologisch materiaal is belangrijk voor Yumeko, omdat ze geloven in een duurzame en verantwoorde productie. Met deze kussensloop draag je bij aan een betere wereld en geniet je tegelijkertijd van een luxe en comfortabele slaapervaring. Upgrade je slaapkamer met de Yumeko kussensloop van gewassen linnen in een prachtige dusty roze kleur en ervaar de magie van slapen op hoogwaardig en natuurlijk materiaal.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop gewassen linnen dusty roze 60x70 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko kussensloop gewassen linnen dusty roze 60x70 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop gewassen linnen dusty roze 60x70 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 60 cm

Lengte: 70 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop gewassen linnen dusty roze 60x70 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop gewassen linnen dusty roze 60x70 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop gewassen linnen dusty roze 60x70 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed