1. dekens
  2. Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 140 x 200 cm Eenpersoons

Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 140 x 200 cm Eenpersoons

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 140 x 200 cm Eenpersoons voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 140 x 200 cm Eenpersoons wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 140 x 200 cm Eenpersoons

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 140 x 200 cm Eenpersoons

Dit Tencel zomerdekbed van Nuvaro is perfect voor warme nachten. Het is gemaakt van 100% natuurlijk en duurzaam tencel, wat zorgt voor een heerlijk licht gevoel tijdens het slapen. Bovendien is dit dekbed anti-allergisch, waardoor het ideaal is voor mensen met allergieën. Het zomerdekbed is met de hand gemaakt in ons atelier in Nederland, waardoor het vakmanschap en kwaliteit uitstraalt. Het materiaal is afkomstig van de eucalyptusboom en is een natuurlijke vezel. Het tencel heeft een unieke eigenschap om vocht snel en efficiënt af te voeren, waardoor je koel blijft tijdens warme nachten. Met een formaat van 140 x 200 cm is dit eenpersoons zomerdekbed geschikt voor iedereen die op zoek is naar comfort en verkoeling tijdens de zomermaanden. Het dekbed is niet alleen functioneel, maar heeft ook een stijlvol design dat past bij elke slaapkamerinrichting. Kies voor dit Tencel zomerdekbed van Nuvaro en geniet van een verfrissende nachtrust!

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 140 x 200 cm Eenpersoons

Om te weten of Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 140 x 200 cm Eenpersoons om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 140 x 200 cm Eenpersoons zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 140 x 200 cm Eenpersoons op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 140 x 200 cm Eenpersoons in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 140 x 200 cm Eenpersoons voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed