1. dekens
  2. Yumeko kussensloop zijslaper katoen satijn dark olive 37x160 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop zijslaper katoen satijn dark olive 37x160 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop zijslaper katoen satijn dark olive 37x160 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop zijslaper katoen satijn dark olive 37x160 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop zijslaper katoen satijn dark olive 37x160 Bio, eco fairtrade

Merk

Yumeko

Maatvoering

Product breedte

37 cm

Product lengte

160 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop zijslaper katoen satijn dark olive 37x160 Bio, eco fairtrade

Laat je verleiden door de zachte luxe van deze Yumeko kussensloop, speciaal ontworpen voor zijslapers. Met zijn donkere olijfkleur voegt deze kussensloop een vleugje elegantie en warmte toe aan jouw slaapkamer. Gemaakt van 100% biologisch fairtrade katoen satijn, biedt deze kussensloop niet alleen een ongeëvenaarde zachtheid, maar ook een duurzame keuze voor jou en het milieu. Met een afmeting van 37x160 cm past deze kussensloop perfect bij de meeste kussens. Het katoen satijn materiaal voelt zijdezacht aan op je huid en zorgt voor een comfortabele nachtrust. Bovendien is deze kussensloop gemaakt met de hoogste kwaliteitsnormen in gedachten, zodat je er zeker van kunt zijn dat je investeert in een product dat lang meegaat. Met Yumeko kies je niet alleen voor luxe en kwaliteit, maar ook voor een ethische en milieuvriendelijke benadering. Deze kussensloop is gemaakt van biologisch fairtrade katoen, wat betekent dat het is geproduceerd zonder schadelijke chemicaliën en met respect voor de boeren die het hebben geproduceerd. Maak van jouw slaapkamer een oase van comfort en stijl met deze Yumeko kussensloop.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop zijslaper katoen satijn dark olive 37x160 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop zijslaper katoen satijn dark olive 37x160 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop zijslaper katoen satijn dark olive 37x160 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 37 cm

Lengte: 160 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop zijslaper katoen satijn dark olive 37x160 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop zijslaper katoen satijn dark olive 37x160 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop zijslaper katoen satijn dark olive 37x160 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed