1. dekens
  2. Yumeko dekbed dons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed dons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed dons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed dons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed dons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

200 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko dekbed dons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch

Ben je op zoek naar het perfecte dekbed voor de lente en herfst? Zoek niet verder! Het Yumeko dekbed dons lente/herfst is vervaardigd van 100% biologisch fairtrade materiaal en biedt het ultieme comfort en warmte tijdens de seizoenswisselingen. Dit dekbed is gemaakt met oog voor duurzaamheid en ecologie. Het dons is afkomstig van ethisch verantwoorde bronnen en het katoen is biologisch geteeld, zonder gebruik van schadelijke chemicaliën. Met de aanschaf van het Yumeko dekbed draag je bij aan een betere wereld, terwijl je geniet van een heerlijke nachtrust. Het Yumeko dekbed dons lente/herfst is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. Of je nu een koukleum bent of juist snel last hebt van warmte, dit dekbed biedt de perfecte balans. Dankzij de hoogwaardige materialen voelt het dekbed licht en luchtig aan, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor optimale isolatie en warmte. Het is zo goed als allround, wat betekent dat je het kunt gebruiken in de meeste weersomstandigheden. Met een afmeting van 200x220 cm is dit dekbed ruim genoeg om je helemaal in te wikkelen en een gevoel van luxe te ervaren. De zachte en soepele stof voelt heerlijk aan op je huid, waardoor je elke nacht weer kunt genieten van een perfecte nachtrust. Investeer in kwaliteit en comfort met.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed dons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed dons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Yumeko dekbed dons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 200 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed dons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed dons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed dons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed