1. dekens
  2. Yumeko laken gewassen linnen 180x290

Yumeko laken gewassen linnen 180x290

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko laken gewassen linnen 180x290 voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko laken gewassen linnen 180x290 wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko laken gewassen linnen 180x290

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

180 cm

Product lengte

290 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko laken gewassen linnen 180x290

Dit witte laken van gewassen linnen is een absolute must-have voor iedereen die van prinsheerlijk comfort houdt. Het linnen heeft een unieke eigenschap, namelijk dat het met elke keer dat u het gebruikt alleen maar mooier en zachter wordt. Het heeft van nature een lichte kreukel, waardoor u het niet hoeft te strijken, maar dit geeft het laken juist een luxe uitstraling. Het laken heeft een afmeting van 180x290 cm, waardoor het perfect past op uw bed en u volledig kunt genieten van de heerlijke zachtheid en comfort die het biedt. Het gewassen linnen voelt aangenaam aan op uw huid en zorgt voor een optimale nachtrust. Daarnaast heeft dit laken een frisse witte kleur, waardoor het een rustgevende en serene sfeer creëert in uw slaapkamer. Dit laken van Yumeko is gemaakt van hoogwaardig linnen, dat zorgvuldig is gewassen om de beste kwaliteit te garanderen. Het is vervaardigd met oog voor duurzaamheid en is GOTS-gecertificeerd, wat betekent dat het voldoet aan strenge milieustandaarden. Met dit laken investeert u niet alleen in uw eigen comfort, maar draagt u ook bij aan een betere wereld. Kortom, het Yumeko laken gewassen linnen 180x290 is de perfecte combinatie van luxe, comfort en duurzaamheid. Geniet van een prinsheerlijke nachtrust en omhul uzelf in de zachte en mooie kwaliteit van dit gewassen linnen laken.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Lakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko laken gewassen linnen 180x290

Om te weten of Yumeko laken gewassen linnen 180x290 om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Yumeko laken gewassen linnen 180x290 zijn als volgt:

Breedte: 180 cm

Lengte: 290 cm

Het is van belang om Yumeko laken gewassen linnen 180x290 op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko laken gewassen linnen 180x290 in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko laken gewassen linnen 180x290 voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed