1. dekens
  2. Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Lits-jumeaux 240x200/220 cm Zand

Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Lits-jumeaux 240x200/220 cm Zand

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Lits-jumeaux 240x200/220 cm Zand voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Lits-jumeaux 240x200/220 cm Zand wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Lits-jumeaux 240x200/220 cm Zand

Merk

Beddinghouse

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

240 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Lits-jumeaux 240x200/220 cm Zand

Beddinghouse is altijd op zoek naar manieren om bedtextiel te verduurzamen en de impact op de wereld te verminderen. Daarom hebben we de duurzamere lijn Beddinghouse Care ontworpen, waarin we nieuwe duurzamere kwaliteiten introduceren, waaronder biologisch katoen. Onze Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrekken zijn gemaakt van GOTS-gecertificeerd (Global Organic Textile Standard) biologisch katoen. Dit internationale keurmerk garandeert dat de hele productie, van het oogsten van de katoen tot het eindproduct, milieuvriendelijk en sociaal verantwoord gebeurt. Bij de productie van onze biologische katoenen dekbedovertrekken wordt er geen gebruik gemaakt van pesticiden en wordt er minder water en energie verbruikt. Bovendien is er een verbod op kinderarbeid en zorgen we voor een veilige en hygiënische werkomgeving. Biologisch katoen is niet alleen beter voor de wereld, maar ook beter bestand tegen slijtage en prettiger voor de gevoelige huid. Het GOTS-keurmerk staat voor zorg voor mens en natuur, en dat is precies waar wij voor staan. Om onze duurzaamheidsinspanningen verder te ondersteunen, verpakken we onze nieuwe collectie in FSC-gecertificeerde kartonnen verpakkingen. Dit betekent dat het karton afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. De verpakking is duurzaam en kan eenvoudig bij het oud papier worden weggegooid, zodat het op.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Dekbedovertrekken Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Lits-jumeaux 240x200/220 cm Zand

Om te weten of Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Lits-jumeaux 240x200/220 cm Zand om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Lits-jumeaux 240x200/220 cm Zand zijn als volgt:

Breedte: 240 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Lits-jumeaux 240x200/220 cm Zand op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Lits-jumeaux 240x200/220 cm Zand in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Lits-jumeaux 240x200/220 cm Zand voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed