1. dekens
  2. Yumeko kussensloop percal watercolor dots 50x60 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop percal watercolor dots 50x60 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop percal watercolor dots 50x60 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop percal watercolor dots 50x60 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop percal watercolor dots 50x60 Bio, eco fairtrade

Merk

Yumeko

Maatvoering

Product breedte

50 cm

Product lengte

60 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop percal watercolor dots 50x60 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop percal watercolor dots 50x60 Bio, eco fairtrade is een must-have voor liefhebbers van duurzaamheid en stijl. Gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, biedt deze kussensloop niet alleen een comfortabele nachtrust, maar ook een positieve impact op het milieu. Met zijn verfijnde waterverf stippenpatroon voegt deze kussensloop een vleugje speelsheid en elegantie toe aan elke slaapkamer. De levendige kleuren en zachte stof creëren een rustgevende en luxueuze sfeer waarin je heerlijk kunt wegdromen. Met een afmeting van 50x60 cm past deze kussensloop perfect bij de meest voorkomende kussenmaten. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van het percal materiaal biedt de kussensloop een zacht en ademend oppervlak, perfect om je hoofd op te laten rusten na een lange dag. Bovendien is deze kussensloop volledig biologisch en fairtrade, waardoor je niet alleen geniet van een goede nachtrust, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Voeg deze prachtige Yumeko kussensloop toe aan je slaapcollectie en ervaar het ultieme comfort met een vleugje verantwoordelijkheid.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop percal watercolor dots 50x60 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop percal watercolor dots 50x60 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop percal watercolor dots 50x60 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 50 cm

Lengte: 60 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop percal watercolor dots 50x60 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop percal watercolor dots 50x60 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop percal watercolor dots 50x60 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed