1. dekens
  2. Yumeko dekbed wol 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed wol 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed wol 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed wol 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed wol 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Extra breed

Product breedte

260 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko dekbed wol 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch

Yumeko presenteert het ultieme dekbed van 100% biologisch fairtrade materiaal. Met ons 4-seizoenen dekbed geniet je het hele jaar door van optimaal slaapcomfort. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit wol voelt dit dekbed heerlijk zacht en comfortabel aan op je huid. Een natuurlijk product dat je niet alleen warm houdt tijdens koude winternachten, maar ook verkoeling biedt tijdens warme zomerdagen. Met ons 4-seizoenen dekbed ben je altijd verzekerd van het juiste dekbed, ongeacht het seizoen. De dekbedden zijn namelijk opgebouwd uit twee delen, een lichtgewicht dekbed voor de zomer en een iets dikker dekbed voor de lente en herfst. Voeg deze twee delen samen en je hebt een heerlijk warm dekbed voor de winter. Zo hoef je nooit meer te twijfelen of je dekbed te warm of te koud is, want met ons Yumeko dekbed slaap je altijd comfortabel. Naast het bieden van optimaal comfort, is ons dekbed ook nog eens goed voor het milieu. Het gebruik van biologisch en fairtrade materiaal zorgt ervoor dat je een bewuste keuze maakt voor zowel jezelf als de planeet. Geniet van een goede nachtrust met ons Yumeko dekbed en draag tegelijkertijd bij aan een duurzame wereld. Investeer in kwaliteit en comfort, investeer in een Yumeko dekbed van 260x220 cm.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed wol 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed wol 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Extra breed.

De afmetingen van Yumeko dekbed wol 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 260 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed wol 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed wol 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed wol 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed