1. dekens
  2. Yumeko dekbed wol lente/herfst 260x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed wol lente/herfst 260x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed wol lente/herfst 260x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed wol lente/herfst 260x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed wol lente/herfst 260x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Extra breed

Product breedte

260 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko dekbed wol lente/herfst 260x220 Biologisch ecologisch

Yumeko biedt een dekbed van wol aan, perfect voor de lente en herfst. Dit dekbed is gemaakt van 100% biologisch en fairtrade materiaal, waardoor je kunt genieten van een goede nachtrust terwijl je bijdraagt aan een duurzamere wereld. Met een afmeting van 260x220 cm, biedt dit dekbed voldoende ruimte en comfort voor jou en je partner. Het dekbed van Yumeko is ontworpen om aan te passen aan alle seizoenen. Met zijn uitstekende isolerende eigenschappen houdt het je warm in de koelere maanden en zorgt het voor een ademende werking tijdens de warmere nachten. Of je nu een koukleum bent of snel last hebt van hitte, dit dekbed zorgt ervoor dat je altijd op de juiste temperatuur blijft. Daarnaast is het Yumeko dekbed gemaakt met oog voor het milieu. Het gebruik van biologisch en fairtrade materiaal vermindert de impact op het milieu en ondersteunt eerlijke arbeidsomstandigheden. Zo kun je met een gerust hart genieten van een heerlijke nachtrust, wetende dat je een bewuste keuze hebt gemaakt. Investeer in comfort en duurzaamheid met het Yumeko dekbed van wol, een keuze waar je bijna altijd goed mee zit.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed wol lente/herfst 260x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed wol lente/herfst 260x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Extra breed.

De afmetingen van Yumeko dekbed wol lente/herfst 260x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 260 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed wol lente/herfst 260x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed wol lente/herfst 260x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed wol lente/herfst 260x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed