1. dekens
  2. Coco Cici Tencel dekbed lente/herfst dekbed tweepersoons (200 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Coco Cici Tencel dekbed lente/herfst dekbed tweepersoons (200 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Coco Cici Tencel dekbed lente/herfst dekbed tweepersoons (200 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Coco Cici Tencel dekbed lente/herfst dekbed tweepersoons (200 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Coco Cici Tencel dekbed lente/herfst dekbed tweepersoons (200 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

200 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

30°C

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Coco Cici Tencel dekbed lente/herfst dekbed tweepersoons (200 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed

"Coco Cici Tencel dekbed lente/herfst dekbed tweepersoons (200 x 220) is het toppunt van zacht, luxe en duurzaam beddengoed. Met dit dekbed haal je de ultieme slaapervaring in huis, waardoor je elke nacht kunt genieten van een verkwikkende slaap. Gemaakt van 100% TENCEL™, een revolutionaire stof die bekend staat om zijn ademend vermogen en ongeëvenaarde comfort. Dit dekbed is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van mensen met slaapproblemen. Dankzij de unieke eigenschappen van TENCEL™, zoals het vermogen om vocht te absorberen en af te voeren, blijf je de hele nacht fris en droog. Geen klamme nachten meer of oncomfortabele temperaturen, maar een ideale slaapomgeving waarin je lichaam optimaal kan herstellen. Het Coco Cici Tencel dekbed lente/herfst dekbed tweepersoons is een investering in je slaapcomfort en welzijn. Het is niet alleen heerlijk om onder te slapen, maar dankzij de duurzame eigenschappen van TENCEL™ is het ook een milieubewuste keuze. Hiermee draag je bij aan een duurzame toekomst, zonder concessies te doen aan kwaliteit en luxe. Kies voor het beste en ervaar de voordelen van dit hoogwaardige dekbed voor jezelf.".

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Coco Cici Tencel dekbed lente/herfst dekbed tweepersoons (200 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Om te weten of Coco Cici Tencel dekbed lente/herfst dekbed tweepersoons (200 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Coco Cici Tencel dekbed lente/herfst dekbed tweepersoons (200 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed zijn als volgt:

Breedte: 200 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Coco Cici Tencel dekbed lente/herfst dekbed tweepersoons (200 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 30°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Coco Cici Tencel dekbed lente/herfst dekbed tweepersoons (200 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Coco Cici Tencel dekbed lente/herfst dekbed tweepersoons (200 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed